Sivut

tiistai 27. toukokuuta 2014

Luku 9: Kotona on hyvä olla

.. vaikka vähän aikaa yksinkin! Hyvin on siis mennyt tämä työviikon aloitus. Sunnuntaina aidattiin koira puoleksi tunniksi keittiöön ja laitettiin tabletti nauhoittamaan pennun puuhia. Hyvä niin sillä kun tulimme noin puolen tunnin päästä takaisin sisälle Taika käveli eteisessä vastaan!

Video paljasti, että ensimmäiset 19 min Taika yritti vain päästä pois keittiöstä vinkumalla ja hyppimällä milloin mitäkin vasten. Siinä 'rytäkässä' meän aita siirtyi sen verran, että tuli koiraan mentävä aukko. Kun Taika pääsi pois keittiöstä, se kävi nuuhkimassa eteisessä käsin ja lopulta laittoi nukkumaan aitaa vasten. Kerkesi hetken torkahtaa ja sittenhän me tultiinkin jo kotia ja koira tuli iloisesti vastaan.

Toinen yrittämä samalle iltaa onnistui paremmin. Lähdettiin kylästelemään ja rajattiin koiran tilaa vain sen verran, että se ei pääse hyppimään sohvalle eikä tv-tasolle. Tabletti oli kuvannut Taikan touhuja noin puol tuntia ja hyvältä näytti! Ei ollu huolissaan yksin jäämisestä - haukku lelulle, leikki, nuuskutteli ja pötkötteli :)

Työaamut on mennyt näppärästi. Taika käy pariin otteeseen pihalla (herätessä ja syönnin jälkeen) ja sitte se leikkii tai seuraaa meän aamupuuhia. Meän lähtiessä töihin, Taika jää leikkimään eikä kuulosta vinkuvan perään, mikä on helpottanut huomattavasti minun töihin lähtöä ja töissä olemista!

Päivällä lapsenvahti käy leikittämässä ja antamassa ruuan Taikalle ja kuulemma reippaasti on menny hoitohetketkin, ihanaa. :) Iltapäivästä, kun kotiudutaan töistä, Taika on onnesta soikeana ottamassa meät vastaan ja on täynnä virtaa. Iltapäivät meneekin siis leikkiessä ja pihalla formulaa vetäessä.

"Näin kauniisti minä teitä odotan sillä välin, kun olette töissä"


Pitää kattoa jos saan nopeutettua niitä videoita niin lisäilen koosteet 'valvontakamerasta' :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)