Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Luku 8: Mihin tämä aika oikein katoaa?

Taika on ollu meillä jo yli viikon, mihin se aika on huvennu? Toisaalta tuntuu, että tuo lapsi on ollu jaloissa pyörimässä jo pitempäänkin, mutta kun mietin, että huomenna pitäs töihin lähteä niin apua! Miten tuo pikkunen pärjää koko päivän ilman meitä?

Onneksi ollaan tehty yksinoloharjoituksia. Meillä on pieni aitaus sisällä, mihin pentu välillä laitetaan puuhaileen. Pois sieltä pääsee vain, kun istuu ja odottaa hetken tai kaksi hiljaa. Välillä Taika nukahtaa sinne ja välillä vain oottelee, että koska ne tollot ihmiset tajuaa, että istun hiljaa ja tahdon jo pois ;)

Tänään ollaan aidattu sille tila keittiöön ja testattu mitä se tykkää yksinolosta siinä tilassa sillä välin kun itse käydään saunassa. Ensiksi se vinku ja vikisi, mutta pian oli ihan hiljaista ja kun tultiin saunasta meän reipas tyttö oli laittanu nukkumaan :)

Onneksi meillä on ensi viikolla pehmeä laskeutuminen työarkeen - 3 päivää vain töitä. Saatiin myös värvättyä Taikalle lapsenvahti osaksi päivää, niin ei tarvitse kerralla olla 8-9 tuntia yksinään. Iso kiitos siis lapsenvahdille <3

Tekemisenpuute meillä ei tämän neitin kanssa ole tullut - meillähän hoksattiin, että mahdutaan aidan raosta naapurin puolelle pujahtaan, joten piti hankkia aitaan vähän vahvistusta. Toisekseen me tykätään kaivamisesta ja muurahaispesässä tallustamisesta - miksi kaikki kiva on kiellettyä? Onneksi on asioita joita pihalla myös saa tehdä :)

Lopuksi muutama kuva ja video tältä viikolta:











Hilla ei leiki :< :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)